ORIENTAGARDEN Cultivem el nostre institut per generar oportunitats

El passat 12 de gener es va iniciar el projecte OrientaGarden amb la participació dels 4 instituts de Barberà del Vallès (Institut Escola Can Llobet, Institut Bitàcola, Can Planas i La Romànica).

A partir d’aquest projecte, que és un servei d’orientació professional adreçat a alumnes dels Instituts de Barberà del Vallès, una persona experta en jardineria assistirà setmanalment a cada institut per realitzar tasques de formador/a de jardineria a alumnes dels instituts.  Aquests alumnes, sota la supervisió de l’expert/a en jardineria, realitzaran tasques de manteniment dels espais verds dels instituts.  En paral·lel, una persona orientadora de la Fundació Barberà Promoció donarà suport als instituts en tasques d’orientació professional a l’alumnat participant en el projecte.

Al llarg d’aquest projecte, que finalitzarà al juny’21, l’alumnat dels propis instituts implementarà millores en els seus patis i zones verdes.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat millorarà els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho faran alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

 

Aquesta formació està cofinançada per la Diputació de Barcelona mitjançant la convocatòria “Finançament de projectes innovadors de transicions educatives”.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia