Nova subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a la contractació de joves

 

  • S'inicia la presentació de sol·licituds per la línia d’ajuts econòmics amb data límit fins al 31 de març de 2022 a les 15:00 h.
 

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb el suport tècnic i econòmic del Servei d’Ocupació de Catalunya, té la voluntat de dinamitzar una línia de subvencions per fomentar la contractació de persones joves, tant en pràctiques com mitjançant contractes indefinits*.

*NOTA: Inicialment també eren subvencionables els contractes temporals de durada mínima de 12 mesos, però atesa la nova Reforma Laboral i la limitació de contractes temporals a un màxim de 6 mesos, de moment només seran subvencionables els contractes indefinits.

Sobre aquesta qüestió, més informació a la Guia de Sol·licitud (apartat 3 pàgina 5) i al document de Preguntes freqüents (pregunta 2) o mitjançant l'adreça de correu electrònic contractacio_joves.soc@gencat.cat.

La quantia de la subvenció serà de 17.684,52 € per noves contractacions a jornada completa de persones joves majors de 16 anys i menors de 30 que estiguin inscrites al SOC com a Demandants d’Ocupació No Ocupades (DONO) el dia hàbil laborable immediatament anterior a l'inici del contracte i que tinguin capacitat per formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.

Podeu consultar la informació i normativa de la convocatòria als següents enllaços:

 

 

Si desitgeu més informació, podeu contactar amb nosaltres a:

Fundació Barberà Promoció

pedro.sanchez@barberapromocio.cat

Telf. 662 314 238

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia