Nova subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per fomentar la contractació de persones de 30 i més anys

 

  • La data màxima per a realitzar les sol·licituds serà el dia 31 de maig de 2022 i les entitats sol·licitants disposaran de 2 mesos des de la data d'inici del contracte per presentar les sol·licituds.

 

L’Ajuntament de Barberà del Vallès està dinamitzant una nova línia de subvencions per fomentar la contractació laboral de persones aturades de 30 i més anys, mitjançant contractes indefinits*, per a empreses, cooperatives de treball associat i entitats sense ànim de lucre. L’entitat subvencionadora serà el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), qui també ha obert una altra línia d’ajudes per a la contractació de joves  que expliquem aquí.

*NOTA: Inicialment també eren subvencionables els contractes temporals de durada mínima de 12 mesos, però atesa la nova Reforma Laboral i la limitació de contractes temporals a un màxim de 6 mesos, de moment només seran subvencionables els contractes indefinits.

Sobre aquesta qüestió, més informació mitjançant l'adreça de correu electrònic contractes30.soc@gencat.cat.

La quantia màxima de la subvenció serà de 17.684,52 €* per a noves contractacions a jornada completa de persones dels següents col·lectius:

  • Persones en situació de desocupació de 45 anys o més.
  • Persones desocupades de 30 anys i més, si són dones o persones desocupades de llarga durada.

S'entén per persona aturada de llarga durada la persona demandant d'ocupació, en situació de desocupació o no donada d'alta a la Seguretat Social un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a la contractació laboral objecte de la sol·licitud.

  • En tots els casos, les persones destinatàries han d'estar inscrites al SOC com a Demandants d’Ocupació No Ocupades (DONO) el dia hàbil laborable immediatament anterior a l'inici del contracte.

*Import màxim de subvenció per als primers 12 mesos de contracte fins al 31/12/2022.

Podeu consultar la informació i normativa de la convocatòria al següent enllaç:

 

Si desitgeu més informació, podeu contactar amb nosaltres a:

Fundació Barberà Promoció

pedro.sanchez@barberapromocio.cat

Telf. 662 314 238

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia