Nova subvenció de la Fundació "la Caixa": Programa FEINA JOVE 2021

 

Tens entre 16 i 29 anys?

  Estàs buscant feina?

SI LES DUES RESPOSTES SÓN SÍ, AIXÒ T'INTERESSA!

La Fundació la Caixa, en el marc del Programa FEINA JOVE 2021, dóna ajudes directes per a empreses i entitats que contractin persones joves, d’entre 16 i 29 anys.

Ajudes que financen part de la teva contractació beneficiant així l’empresa en qüestió. Una bona oportunitat perquè les entitats s’animin a crear nous llocs de treball per a la Joventut.

A més, si has començat a treballar recentment, la teva empresa també podria gaudir d’aquestes ajudes, ja que les contractacions formalitzades entre el 24/02/2021 i el 15/03/2022, també es podran subvencionar.

Què has de fer per gaudir del Programa FEINA JOVE 2021?

  1. Has d’estar inscrit a Garantia Juvenil. Ho pots fer a través d’un dels següents enllaços:
  1. Informar a l’empresa on vols treballar perquè sigui coneixedora del Programa i ho sol·liciti aquí.

 

Beneficis d’estar inscrit a Garantia Juvenil.

Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball.

Està enfocada a què tots els joves no ocupats ni integrats en els sistemes d’educació i formació, puguin rebre una oferta de treball, educació o formació, a l’acabar els estudis formals o quedar desocupat.  La recomanació europea que va establir el programa, requereix que cada jove pugui rebre una oferta en un període de 4 mesos a partir de la seva inscripció.

A tal fi es crea el Sistema Nacional de Garantia Juvenil com un fitxer en el qual les persones joves, inscrites amb caràcter voluntari, passen a constituir una llista única de demanda a la disposició de les entitats responsables de proposar les ofertes concretes.

Si desitges més informació, no dubtis a consultar aquest enllaç.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia