Nova oportunitat formativa per a joves: certificat de professionalitat nivell 2 en instal.lació i manteniment de jardins i zones verdes

El proper mes de març s’iniciarà el Certificat de Professionalitat Nivell 2 en Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes a la Fundació Barberà Promoció.

Aquesta formació està destinada a joves entre 16 i 29 anys amb graduat d’ESO o disposin del  Certificat de Professionalitat de Nivell 1 d’ Activitats en vivers, jardins i centres de jardineria.

El curs s’iniciarà amb una primera fase orientativa de 120 hores  per poder ajudar a l’alumnat a definir el seu projecte d’itinerari professional i vital. Acabada la fase d’orientació, es realitzarà la fase formativa de 480 hores, finalitzant amb un mòdul de pràctiques professionals de 80 hores durant el mes de setembre. A més, l’alumnat comptarà amb l’acompanyament d’una tutora durant tot el procés formatiu.

Aquells joves que estiguin interessats i vulguin tenir més informació, poden venir a la xerrada informativa el dijous 24 de gener a les 12 hores a la Fundació Barberà Promoció- Torre d’en Gorgs.

Aquest Certificat de Professionalitat en Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes està subvencionat per la Fundació Intermèdia.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia