NOVA OFERTA FORMATIVA DE LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ EN EL SECTOR QUÍMIC-FARMACEÚTIC

Amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades en el sector esmentat   la Fundació Barberà Promoció ha iniciat el curs subvencionat en FARMA_INDÚSTRIA 4.0

Els ajuntaments de Terrassa, Rubí, Castellbisbal i Barberà del Vallès juntament amb la subvenció de la Diputació de Barcelona, estan executant la tercera edició del Projecte POIL-FENTXARXA, programa de foment de l’ocupació a la indústria local. Aquest   projecte pretén promoure l’ocupabilitat i millorar la inserció laboral de les persones en el sector químic, farmacèutic, plàstics i afins, tant de la indústria tradicional com la nova indústria 4.0.

L’oferta formativa és:

Curs Farma_Indústria 4.0 de 400 hores de durada (120 h. de pràctiques en empreses) adreçat a 16 persones, amb inici el 27-05-19 i finalització prevista el 13-11-19 i horari de dilluns a divendres de 9:15 a 14:15 hores.

L’objectiu del curs és dotar a l’alumnat de les competències tècnic-professionals adequades per tal de realitzar les operacions del procés de fabricació de productes farmacèutics. També es proporcionaran els coneixements bàsics i una visió general de l’aplicació de la indústria 4.0 a la indústria farmacèutica, entre altres.

El programa del curs té els següents mòduls:

  • Elaboració de productes farmacèutics i afins (222 h)
  • Indústria 4.0 (48 h)
  • Lean Manufacturing (8 h)
  • Operador/a Certificat de carretons de manutenció (16 h)
  • Formació complementària (10 h)
  • Pràctiques professionals no laborals (120 h)

Aquesta formació es duu a terme a les instal·lacions de la Fundació Barberà Promoció, l’Institut de la Romànica (laboratori de farmàcia) i les instal·lacions del centre tecnològic EURECAT.

Actualment estem en procés de detecció de necessitats de les empreses del sector, per tal d’assegurar la màxima inserció laboral de l’alumnat participant.

Més informació i/o inscripcions:

Fundació Barberà Promoció

937 19 28 37-ext.720   lourdes.ruiz@barberapromocio.cat

 

 

 

 

Comparteix aquesta notícia