Nova oferta de Formació Professional per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

L’ajuntament de Barberà, a través de la Fundació Barberà Promoció, ha sol·licitat un conjunt de nous cursos per ampliar l’oferta formativa subvencionada adreçada a la ciutadania del municipi.

Amb l’inici del nou curs, una nova oportunitat es presenta per totes aquelles persones que volen començar una formació professionalitzadora, ja sigui per adquirir nous coneixements, requalificar-se o aconseguir una titulació per a inserir-se en el món laboral.

 L’ajuntament de Barberà del Vallès, de la mà de Barberà Promoció, ha sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT), més d’una dotzena de noves formacions, tant per a persones prioritàriament en situació d’atur com ocupades, per fer front d’aquesta manera a les necessitats requerides per les persones usuàries de Barberà, així com l’alta demanda amb la qual ens trobem en els últims temps.

Amb aquesta sol·licitud, un total aproximat de 250 persones podrien beneficiar-se de diferents cursos, entre els quals destaquen àmbits formatius com l’administració i gestió, la logística-magatzem, el sector químic o la informàtica. També trobaríem formacions relacionades amb l’àmbit agrari, atenció a la dependencia. idiomes o la higiene i seguretat alimentària.

Per aquest motiu, us convidem a donar una ullada a l’apartat de la nostra pàgina web  d’Oferta Formativa on trobareu més detalladament tots els cursos que ja oferim i els que esperem poder oferir pròximament; a més, podreu realitzar una preinscripció per estar al dia de les novetats que vagin succeint del curs escollit.

Si ho preferiu, també podeu contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia