Nova formació professionalitzadora de Gestió de comunitats energètiques locals


L’Ajuntament de Barberà del Vallès, de la mà de la Fundació Barberà Promoció, iniciarà a mitjans de novembre'22 una formació de 310 hores per impulsar la figura del/de la gestor/a de comunitats energètiques locals i apostar, així, per una de les professions de futur sobre transició energètica.

El curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu, va adreçat a persones aturades amb formació de grau, superior o mitjà, de les famílies professionals d’Energia i aigua, Electricitat, Electrònica, Ciències Ambientals, Energies renovables o equivalents.

L’objectiu de la formació és aprendre a gestionar comunitats energètiques per a portar el control de la despesa i repartiment energètic dins de la comunitat local d'energia, així com per a la interacció amb les distribuïdores i productores d'energia i la gestió i maneig de dades, interpretant les corbes elèctriques.

D’aquesta manera, el/la gestor/a energètic/a serà capaç de portar el control i el monitoratge dels subministraments elèctrics, coneixerà formes d’optimització i millora de l’eficiència dels subministraments, o podrà dinamitzar i acompanyar una comunitat local d’energia, entre moltes altres funcions.

Una formació amb projecció de futur que s’impartirà en modalitat presencial, amb suport d’aula virtual, a les instal·lacions de Barberà Promoció.

 

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 713) - 662306288


Categories: 

Comparteix aquesta notícia