Nova formació “Implementació i gestió de la ciberseguretat”


L’Ajuntament de Barberà del Vallès aposta per un nou curs de formació professional, per a persones prioritàriament ocupades, en l’àmbit de la ciberseguretat.

La formació d“Implementació i gestió de la ciberseguretat” és actualment una de les professions amb més demanada i sortida al mercat laboral degut a la digitalització que porta temps implementant-se a les petites i mitjanes empreses. El curs, gestionat des de Barberà Promoció, té una durada de 91hores i té l’objectiu de millorar les competències tècnic-professionals de l’alumnat i incrementar la seva competitivitat.

El programa del curs preveu dotar a l’alumnat de recursos per a la protecció i detecció de ciberatacs, oferir eines bàsiques de prevenció i de gestió de processos de recuperació, o ensenyar plans d’instal·lació i operació de sistemes de gestió, entre altres.

El curs està finançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Fons Social Europeu i finalitzarà al mes de desembre.

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 713) - 662306288


Categories: 

Comparteix aquesta notícia