Nova formació: curs bàsic d’ús del Certificat Digital per entitats associatives

  • El curs, amb una durada de 4h i organitzat per l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb la col.laboració de la Fundació Barberà Promoció, neix sota la necessitat d’aprendre a fer ús de l’eina que permetrà identificar-se, fer tràmits relatius a l’entitat associativa on es pertany i signar telemàticament.

Tan sols dues sessions són necessàries per adquirir els coneixements, habilitats i actituds necessàries per fer un ús correcte del Certificat Digital. Una formació feta a mida de les necessitats de les entitats associatives del municipi, que complementa una part teòrica amb exercicis pràctics, materials de suport i recursos web, adaptables a mida de les necessitats de l’alumnat.

El curs detalla què és i com s’obté el certificat digital, i fa un repàs de tots els tràmits possibles que podem realitzar amb el citat document: tramitació de subvencions, Seguretat Social, Agència Tributària… a més, també inclou un mòdul sobre l’IdCat mòbil, tot indicant què és, les diferències amb el certificat digital, així com els usos i aplicacions que aquests té.

Si desitges més informació sobre el curs, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a:

ÀREA FORMACIÓ:

Telèfon 937192837 - Ext 713- Mòbil nº 662309470

Adreça de correu electrònic: formacio@barberapromocio.cat

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia