NOUS CURSOS SUBVENCIONATS PER PERSONES ATURADES: VINE A INFORMAR-TE!

A Fundació Barberà Promoció iniciarem nous cursos subvencionats per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa Complementari per l’Ocupació adreçats a persones aturades en recerca activa de feina:

- VIGILANT DE SEGURETAT (TIP) de 180 hores.

 Aquest curs permetrà a les persones participants l’obtenció de la titulació oficial TIP (Targeta d’Identitat Professional) una vegada finalitzat, prèvia superació de proves d’avaluació (en calendari i horari a determinar pel Ministeri de l’Interior).

Els continguts del curs s’organitzen en àrees, les més destacades són: la jurídica, la socioprofessional, la tecnicoprofessional i la instrumental.

- ESPECIALISTA EN NETEJA INDUSTRIAL I PLA D’HIGIENE EN DOMICILI de 175 hores.

El curs compta amb formació en noves tecnologies i empoderament-lideratge emocional, a més a més dels continguts teòric-pràctiques per realitzar les tasques laborals pròpies com el desempolsat, la desinfecció, la neteja de finestres, la utilització de maquinària, etc.

Aquestes dues formacions es realitzaran de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 hores a les instal.lacions de la Fundació Barberà Promoció i a altres espais adequats per a la realització de pràctiques de tir i  físiques (en el cas del curs Vigilant de seguretat) i pràctiques de neteja amb maquinària específica (en el cas del curs Neteja).

L’objectiu d’aquest programa es facilitar el desenvolupament personal i professional de persones desocupades que contribueixi a la millora de la seva ocupabilitat.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Fundació Barberà Promoció:                       

C/ De la Torre d’En Gorgs, 40  Barberà del Vallés               

Telf. 93.719.28.37 ext. 741 / 662 311 978     - formacio@barberapromocio.cat    


 

Comparteix aquesta notícia