NOU CURS SUBVENCIONAT VETLLADOR/A: APROFITA’L!

Des de la Fundació Barberà Promoció vetllem per tal de continuar oferint-te formació per millorar les teves competències tècnic-professionals, ja sigui directament o bé a través de la col·laboració amb altres entitats.

En aquest sentit, l’Entitat col.laboradora ESCOLA EFA iniciarà properament un curs Suport a la Inclusió Escolar, adreçat a persones ocupades prioritàriament i subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya.

El curs, de 40 h. de durada en modalitat on line, té com a data prevista d’inici el dia 29-09-20 i data de finalització el 22-11-20. Té com a objectius bàsics afavorir els processos d’inclusió socioeducativa d’aquests infants i joves, conèixer eines i recursos per a la intervenció socioeducativa dels infants i joves que tenen necessitats educatives especials i desenvolupar les actituds i habilitats personals en la tasca del vetllador/a.

L’escola és un espai d’intervenció educativa on cada cop més el concepte d’educació inclusiva substitueix el concepte d’integració. L’escola és conscient que s’ha d’adaptar al seu alumnat, sent capaç de modificar continguts i metodologies didàctiques per atendre a les necessitats de tot l’alumnat. A partir d’aquest nou paradigma pren força la figura del/de la vetllador/a escolar a l’aula, un perfil professional relativament nou que vetlla per garantir la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats especials.

Aquesta és una formació reconeguda com a Formació Permanent pel professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Categories: 

Comparteix aquesta notícia