NOU CURS SUBVENCIONAT OFICIAL: VIGILANT DE SEGURETAT (TIP)

El curs va adreçat a 15 persones aturades en recerca activa de feina.

Està cofinançat  per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès i gestionat per la Fundació Barberà Promoció,

La data prevista d’inici és el 10 d’octubre i finalitza el 23 de novembre en horari de matins (de 9:00 a 15:00), amb una durada de 180 hores.

Els continguts del curs inclouen les competències teòric-practiques per realitzar les feines de vigilant de seguretat a establiments autoritzats i llocs d’entreteniment regulats, com discoteques, pubs, bars i casinos.

El curs es composa de 5 àrees de continguts teòrics i pràctics: jurídica, socioprofessional, tecnoprofessional i instrumental. També inclou aprenentatges pràctics: defensa personal, preparació física, primers auxilis, prevenció d’incendis i pràctica de tir amb foc real.

 Un cop finalitzat el curs l’alumnat obtindrà la titulació oficial TIP-Targeta de identitat professional emesa pel Ministeri de l’Interior, prèvia superació de proves d’avaluació (en calendari i horari a determinar pel Ministeri de l’Interior)

També comptaran amb l’acompanyament d’una persona tècnica de Barberà Promoció.

Amb aquest projecte es vol promoure el desenvolupament professional de persones en situació d’atur, mitjançant l’adquisició de competències tècniques i experiència laboral.

Per més informació inscriu-te a les xerrades informatives a la Torre d’en Gorgs.

 

Fundació Barberà Promoció:                   
C/ De la Torre d’En Gorgs, 40  Barberà del Vallés
Ana Tostado                  
Telf. 93.719.28.37 ext. 741 / 662 311 978                        
ana.tostado@barberapromocio.cat

 

Projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Programa Complementari de foment a l’ocupació local 2017-2018

Categories: 

Comparteix aquesta notícia