NOU CURS SUBVENCIONAT: CURS D’ESPECIALISTA EN NETEJA- MANIPULADOR D’ALIMENTS- OPERADOR DE CARRETONS

El curs va adreçat a 15 persones aturades en recerca activa de feina.

Està cofinanciat per la Diputació de Barcelona cofinançat i l’Ajuntament de Barberà del Vallès i gestionat per la Fundació Barberà Promoció,

La data prevista d’inici es el 8 de Novembre i finalitza el 3 de desembre en horari general de matins (i 2 sessions puntuals en horari de tardes), amb una durada de 74 hores.

Els continguts del curs inclouen les competències teòric-practiques per realitzar les feines de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals seleccionant les tècniques, eines, productes i màquines per a garantir la higienització, conservació i manteniment, sota la supervisió del professional competent, complint amb la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut. Es desenvoluparan també, el continguts necessaris per a realitzar una bona manipulació d’aliments i estar acreditat /a per a desenvolupar feines que es necessiti aquesta formació.  I s'inclou un mòdul formatiu d'operador de carretons (que inclou l'obtenció de titulació oficial, ja que el curs dóna compliment a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995, el Reial decret 1215/97 i la Norma UNE: 58.451-2016) per poder desenvolupar-se professionalment i poder accedir a ocupacions com: auxiliar de magatzem, mosso de magatzem, operador de carretons, etc.

També comptaran amb l’acompanyament d’una persona tècnica de Barberà Promoció.

Amb aquest projecte es vol promoure el desenvolupament professional de persones en situació d’atur, mitjançant l’adquisició de competències tècniques i experiència laboral.

Per més informació inscriu-te a les xerrades informatives a la Torre d’en Gorgs.

 

Fundació Barberà Promoció:                   
C/ De la Torre d’En Gorgs, 40  Barberà del Vallés
Ana Tostado                  
Telf. 93.719.28.37 ext. 741 / 662 311 978                        
ana.tostado@barberapromocio.cat

 

Projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Programa Complementari de foment a l’ocupació local 2017-2018

Categories: 

Comparteix aquesta notícia