Nou curs de “TRANSPALET: ELÈCTRICA O APILADORA, MANUAL I DE CONDUCTOR A BORD”

El 26 de setembre va començar una nova formació professional, per a persones prioritàriament ocupades, en l’àmbit de la logística.

El curs “TRANSPALET: ELÈCTRICA O APILADORA, MANUAL I DE CONDUCTOR A BORD” té com a objectiu dotar a l’alumnat dels coneixements per a utilitzar les tècniques més avançades i les aplicacions en la gestió de magatzems, així com mostrar l’operativa bàsica en el maneig de la transpalet elèctric.

El programa del curs, que s’impartirà en 10 hores, farà especial èmfasi en l’ús, conducció i manteniment dels carretons elevadors en si, i a més, es realitzaran pràctiques amb la portapalets manual i elèctrica o apilador.

 

El curs està finançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Fons Social Europeu i finalitzarà al mes de setembre.

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 713) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia