Nou curs d’alfabetització digital a l’alumnat d’Atenció sociosanitària

L’alumnat del certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials ha iniciat un nou curs de 25h d’Alfabetització informàtica: informàtica i internet.

L’objectiu d’aquest curs complementari és donar eines essencials a l’alumnat per la recerca activa de feina, concretament en els serveis que ofereix la Fundació Barberà Promoció (Borsa de Treball i l’Actualitza’t) i l’elaboració i introducció del currículum vitae digital per a tenir una altra via d’accés al mercat laboral.

Per tal de poder lliurar les citades competències digitals als i les alumnes amb l’ús de les noves tecnologies i del programari web, Barberà Promoció ha posat a la seva disposició una sala d’informàtica molt equipada per a poder fer el màxim de pràctiques les classes del curs i treure’n el màxim de profit.

Si desitges estar informat de l’oferta formativa que oferim, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia