Nou atorgament de 56.091€ per invertir en Formació professional per a l'ocupació


  • L’Ajuntament de Barberà del Vallès, mitjançant la Fundació Barberà Promoció, comptarà amb un nou atorgament de 56.091€ per invertir en Formació professional per a l'ocupació en especialitats d'alt nivell de qualificació (SOC – MES TALENT CAT)

La resolució provisional de la nova convocatòria 2022 dels programes de formació professional per a l'ocupació ha estat atorgada.

 

Es tracta de la darrera convocatòria del SOC – Mes Talent Cat adreçada especialment a persones desocupades que vulguin reorientar el seu itinerari professional o tinguin coneixements i/o experiència professional en algun dels àmbits: digital, economia verda i atenció a les persones.

En concret, el curs atorgat és el de “Gestió de comunitats energètiques locals”, una formació per a 15 persones que tindrà una durada de 310h. El programa de la formació inclourà i profunditzarà en temaris com:

  • Les comunitats locals d’energia
  • La dinamització i acompanyament d’una comunitat locals d’energia (legislació, anàlisi de les característiques, etc.)
  • Les energies renovables
  • Comptabilitat i/o auditories de sistemes de gestió d’energies, entre d’altres.

A més, s’inclourà una formació complementària amb mòduls sobre inserció laboral i prevenció de riscos.

Una comunitat energètica local està formada per entitats, empreses i ciutadania que s'involucra en la producció, la distribució i l'ús d'energia. L'objectiu d'aquestes entitats és oferir a la comunitat local beneficis tant ambientals com econòmics i socials.

 

Més informació i/o inscripcions:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat

937192837 (extensió 731) - 662306288

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia