L'escola CEP presenta el seu programa d’activitats pels propers mesos

Amb l’arribada del nou any, l’Escola CEP ha presentat les activitats pel primer trimestre de l’any.

El dimecres 16 de gener a les 10:30h, a la Sala Celler de la Torre d’En Gorgs es va fer una presentació a les persones interessades

En  la presentació també es va fer balanç del conjunt de tallers i sortides realitzades per l’Escola CEP  l’any 2018,

El programa d’activitats presentades pel primer trimestre de l’any 2019,  s’adreça a persones aturades o que volen millorar la seva situació laboral i tenen l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i potenciar l’activació prelaboral.

L’oferta inclou des de tallers d’orientació laboral, fins a visites a diferents recursos laborals, així com a altres activitats de caire més comunitari que busquen desenvolupar les competències transversals, tant socials i professionals, de les persones participants.

L’Escola CEP és una iniciativa innovadora del Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària de la Fundació Barberà Promoció  que ofereix un conjunt d’activitats per la millora de l’ocupabilitat des de 4 àmbits: Horta, Arts i Oficis, Orientació Sociolaboral i Creixem fent Comunitat. Un espai d’aprenentatge col·lectiu i participació, on el creixement personal i el sentiment de pertinença a la comunitat són objectius fonamentals, i on s’acompanya a la persona en el seu procés d’inserció sociolaboral des d’una perspectiva integral, més enllà de les eines més habituals en la recerca de feina.

Si hi vols participar posa’t en contacte !!
Cr. Torre d’En Gorgs, 40 08210 Barberà del Vallès
Servei d'Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària
T. 937192837 Ext. 712
orientacio@barberapromocio.cat

L’Escola CEP està subvencionada per l’Ajuntament de Barberà del Vallès, la Fundació Barberà Promoció, el projecte Hort de la Torre d’En Gorgs - Mesura Activa de Inserció - de la Diputació de Barcelona, el programa UBICAT de la Servei d’Ocupació de Catalunya i el programa SLOASI del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia