Les persones participants a l’Escola CEP assisteixen al cicle de sessions d'Ocupació i4.0 al Laboratori de Realitat Augmentada i Virtual

La dinàmica de la sessió ha tingut una orientació pràctica i didàctica, permetent a les persones veure i utilitzar els darrers dispositius tecnològics

Persones participants a l’Escola CEP a partir de programes d’orientació sociolaboral i acompanyament a la inserció com són l’SLOASI i l’UBICAT han participat el 21 de juny al cicle de sessions d’Ocupació i 4.0 que porta a terme  Nodus Barberà .

En la primera part de la visita, les persones assistents van rebre una presentació informativa a càrrec de Xavier Riba, Director Territorial a Catalunya de l’empresa Innovae sobre l’estat actual de la tecnologia, de les implicacions del concepte Indústria 4.0 i dels perfils professionals, habilitats i competències associats a aquestes noves tecnologies disruptives.

En la segona part de la visita,  van poder provar alguns dispositius com ulleres i visors virtuals per conèixer, de primera mà,  l’experiència de la realitat augmentada i les seves aplicacions a la indústria. 

Les sessions d’Ocupació i 4.0 tenen l’objectiu de donar a conèixer les noves professions i els perfils laborals que les empreses necessitaran com a conseqüència de la implantació de la tecnologia de realitat virtual i augmentada, fent èmfasi en la nova revolució tecnològica i la necessitat d'adaptació dels treballadors i treballadores. 

Per a més informació sobre l’VLAB i4.0 es pot consultar la seva web o sol·licitar informació a través del seu correu electrònic. També es pot fer seguiment dels actes programats al twitter de l’entitat.

 

Comparteix aquesta notícia