Les persones participants del Taller d’Horta CEP 6 inauguren l’ HOTEL D’INSECTES de l’Hort de la Torre d’en Gorgs

Per tercer any consecutiu, l’Hort de la Torre d’en Gorgs ha estat cuidat i cultivat per les diferents persones que han participant dels Tallers CEP d’Horticultura En aquesta darrera edició, les participants del Taller CEP 6, a més de cuidar l’Horta i conèixer les peculiaritats i el calendari d’hortalisses de tardor- hivern, han construït un Hotel d’Insectes dissenyat col·lectivament entre tot el grup.

En el desenvolupament d’aquesta activitat, a més de conèixer més a fons el món dels insectes, i la funcionalitat i la interacció d’aquests amb l’Hort, han pogut, al mateix temps, desenvolupar i posar en valor altres destreses i habilitats relacionades amb la fusteria, muntatge i restauració; així com altres competències relacionades amb la recerca, creativitat i síntesi d’informació.

El resultat, molt satisfactori, és reflexa de la potencia del treball en equip, la diversitat, i la cooperació. L’Hotel d’Insectes, acompanyat d’un panel informatiu, descansa ara a l’espai de l’Hort de la Torre d’en Gorgs, rere la cadira CEP i sota la morera.

Des de l’estiu de 2018, un total de 26 barberencs i barberenques en recerca o millora d’ocupació han participant dels Tallers CEP d’Horta, deixant la seva petjada i les seves aportacions en aquests tallers, alhora que emportant-se una petita llavor de creixement personal, del Cultiu d’empoderament professional i personal. Una petita llavor d’energia, fruit de la connexió amb el grup i amb la natura.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia