Les empreses Visegurity i Prosegur visiten l’alumnat del curs de Vigilància de Seguretat

 

  • Dues noves xerrades de les empreses del sector de la seguretat privada adreçades a encoratjar a l’alumnat sobre el seu futur professional.

La formació de Vigilància de seguretat, iniciada el passat mes d’octubre’21, ha comptat recentment amb la presència de dues de les empreses líders del sector: Visegurity i Prosegur. El curs, una de les apostes de l’ajuntament de Barberà del Vallès adreçada a persones desocupades, és una mostra més de la predisposició de l’entitat per formar i millorar l'ocupabilitat de la ciutadania del municipi.

Si desgranem cadascuna de les visites, ens quedem amb quatre idees importants que les empreses van voler transmetre als participants de la xerrada:

VISEGURITY:

Empresa formada per 750 treballadors/es repartits per tot Catalunya que valora molt positivament la formació dels seus/de les seves empleats/des, fomentant-la i impartint-la. Destaca que les persones treballadores d’aquest sector siguin observadores, molt actives, resolutives i amb ganes d’aprendre.PROSEGUR:

Defensen la professió de vigilància de seguretat com a ocupació estable. Disposen d’un recurs de formació pròpia per a la seva plantilla empleats al (que anomenen Universitat Prosegur) on poden triar formació en modalitat presencial o online.

Per a la institució l'experiència no és un problema a l’hora d’optar a un lloc de treball, ja que l'empresa és qui forma a les persones que hi treballen en funció dels seus interessos i dels serveis que hagin de cobrir. Remarquen que el més rellevant és sempre l’actitud, la resta s’adquireix amb formació.

El curs, de 190 hores de durada, es va iniciar per 15 alumnes el 14-10-21, finalitza el 17-12-21 i està subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de Reactivació de l’Ocupació. El curs inclou la possibilitat que l’alumnat, al finalitzar amb aprofitament la formació, tingui opció de presentar-se a les proves TIP per tal d’aconseguir l’habilitació  oficial que expedeix el Ministeri de l’Interior.

Més informació sobre l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció: clicar aquí

 

 

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia