Les alumnes del curs d’Activitat de Gestió Administrativa visiten l’empresa Kao Corporation, S.A.

En el marc de col·laboració signat amb l’empresa KAO CORPORATION, S.A. per aquest any 2018, el passat dia 24 de juliol les alumnes del curs de Formació Ocupacional “Activitats de Gestió Administrativa” van visitar les instal·lacions ubicades a Barberà del Vallès de l’empresa.

KAO CORPORATION, S.A és un dels majors fabricants de productes de consum per a la cura personal, detergents, reconeguts cosmètics i dels seus respectius components químics bàsics.

Amb una història que es remunta a l'any 1887 a Tòquio, Kao Group ha evolucionat i crescut pels cinc continents, on actualment opera amb un equip que supera els 32700 empleats en el conjunt de les companyies del grup. L’any 1988 s’estableix al nostre municipi.

L'objectiu de la visita ha estat complementar el programa formatiu dels alumnes que han realitzat aquest curs, tot coneixent directament per part del personal de l’empresa KAO el funcionament i gestió del departament de Recursos Humans. Els alumnes també van rebre una xerrada respecte la gestió en Prevenció de Riscos Laborals de l’empresa.

La sessió de tres hores de durada, va ser molt participativa per part dels 10 alumnes del curs i va comptar amb la col·laboració del Vicepresident de Recursos Humans , el Responsable de Capital Humà i el Supervisor de Seguretat i Medi Ambient del Centre de Barberà del Vallés.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia