L’alumnat dels cursos PFI i CP2 de la Fundació Barberà Promoció fan una visita a la I Fira de l’Ocupació Jove a la Cambra de Comerç de Sabadell

El passat 12 de juny va celebrar-se la primera edició de la Fira de l’Ocupació Vallès Treball Jove a la Cambra de Comerç de Sabadell. Aquest esdeveniment s’adreçava a joves de 16 a 29 anys, beneficiaris de Garantia Juvenil que vulguin trobar una feina o una formació que els ajudi a inserir-se al món laboral.

En aquesta fira hi estaven presents una gran quantitat d’empreses amb la necessitat de contractar personal a curt o mitjà termini. Així doncs, el jovent va tenir l’oportunitat de lliurar el seu CV i fer una petita entrevista amb cadascuna de les empreses en les que tenien interès de treballar. A més, per fer front d’una manera eficient a aquestes entrevistes, l’alumnat va participar prèviament en un taller de preparació i consells per entrevistes de feina.  

Per això mateix, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins i l’alumnat del curs CP2 d’Instal·lacions i manteniment de jardins i zones verdes de la Fundació Barberà Promoció van fer una visita a aquesta Fira amb l’objectiu de fer contacte amb empreses amb possibilitats d’inserció laboral.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2019-2020.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

La formació CP2 Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes està finançada per la UTE formada per Fundació Intermèdia i Fundació Main i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Noves Oportunitats.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia