L’alumnat dels cursos de Formació Professional per a l’Ocupació visita la fira JOBarcelona

A finals de maig va tenir lloc la JOBarcelona 2022, un congrés de feina i orientació professional adreçat a persones universitàries, titulats/des junior i de cicles formatius de grau superior. Un espai ple d’oportunitats professionals per a tots els/les assistents que s’hi van acostar i on van poder gaudir de conferències, webinars, tallers o entrevistes de feina i pràctiques, entre moltes altres activitats.

Des de Barberà Promoció vàrem acompanyar a dos dels grups que actualment estan cursant formacions a la Fundació, l’alumnat dels cursos d’Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics i el d’Activitats administratives en la relació amb el client.

Al llarg de la jornada els i les alumnes van poder participar de totes les activitats que desitjaven, així com conèixer noves ocupacions, tendències professionals i competències que son requerides actualment per les empreses dels seus sectors.

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia