L’alumnat del PFI rep una xerrada d’un monitor voluntari del Institut Guttmann

El passat 16 de gener, l’alumnat del PFI – Programes de Formació i Inserció va rebre una xerrada d’un monitor voluntari de l’Institut Guttmann, sota la iniciativa del programa de prevenció d’accidents de trànsit “GAME OVER”. Aquest programa té com a objectiu sensibilitzar els joves amb la finalitat que desenvolupin comportaments responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.

"GAME OVER. No te la juguis", va dirigit a joves d'entre 15 i 18 anys, estudiants d'ESO, Batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament públics i privats de Catalunya, i és possible gràcies al compromís de més de 20 monitors de l'Institut Guttmann que duen a terme les sessions de sensibilització i que són, tots ells, persones que han patit en primera persona un accident de trànsit amb greus seqüeles i donen testimoni de la seva experiència.

Destacar que en el programa formatiu dels PFI es té una cura especial per fer un acompanyament en el procés de maduració personal de l'alumnat. És per això que al llarg del curs es realitzaran diversos tallers impartits per professionals.

 

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives, i la Fundació Barberà Promoció.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia