L’alumnat del PFI realitza el taller “Ens mengem el cap, ens mengem el món”

El passat 10 d’octubre, l’alumnat del PFI – Programes de Formació i Inserció va realitzar el taller “Ens mengem el cap, ens mengem el món”, impartit per EdPAC (Educació per a l’Acció Crítica) i ofert des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

L’objectiu d’aquest taller, d’1 hora de durada, ha estat exposar que el control de l'alimentació cada cop està en menys mans i que el sistema alimentari actual empeny a emprar llavors transgèniques, a que els aliments viatgin milers de kilòmetres, a que estiguin elaborats o que es venguin en grans superfícies, entre altres conseqüències de la globalització.   Així doncs, aquest taller també ha volgut fomentar una alimentació sana que millori la nostra salut, la de la petita pagesia i el comerç de proximitat, que freni el canvi climàtic i que ajudi a les condicions laborals i del medi dels països del Sud exportadors d'aliments.

Destacar que en el programa formatiu dels PFI es té una cura especial per fer un acompanyament en el procés de maduració personal de l'alumnat. És per això que al llarg del curs es realitzaran diversos tallers impartits per professionals.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona i la Fundació Barberà Promoció. 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia