L’alumnat del PFI de Barberà Promoció queda finalista als Premis Noves i Nous Professionals 2022

Ahir es va celebrar la 16a edició de l’entrega dels Premis Noves i Nous Professionals, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional, i amb la col·laboració d’entitats com la Cecot i altres organismes institucionals.

L’alumnat del nostre PFI d’Auxiliar de vivers i jardins va quedar finalista d’una de les categories amb el projecte ‘Difusió del Festival 0’. En total, es van presentar 137 projectes dels quals 52 van quedar com a finalistes. I nosaltres érem un d’ells.

A l’acte vàrem estar acompanyats en tot moment per la regidora de Promoció Econòmica, la Mònica Sempere, i el regidor d’Educació, en Daniel González, qui ens van acompanyar i animar en tot moment mentre esperàvem el resultat dels guanyadors/es de la jornada.

No volem deixar escapar l’oportunitat de felicitar a l’Àlex Martínez, l’alumne de l’Institut La Romànica que va ser premiat amb el seu projecte al millor dossier-memòria d’FP dual. Enhorabona per la bona feina feta, Àlex!

Els Premis Noves i Nous Professionals pretenen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu d'alumnes que estan cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional així com els Programes de Formació i Inserció (PFI) mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius.

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia