L’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins visita l’exposició “Obre els ulls”

El passat 22 de novembre l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció va fer una visita a l’exposició “Obre els ulls”, ubicada a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.

Aquesta exposició recull diferents situacions quotidianes viscudes per persones diverses. Les diferències entre les experiències de cada persona mostren les diferents cares de la discriminació i les conseqüències a la vida diària de les persones.

La presentació de l’exposició incloïa una activitat guiada per l’alumnat, que va permetre reflexionar –des d’una perspectiva personal– sobre les formes de discriminació que moltes persones viuen a diari en les nostres ciutats i pobles.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives, i la Fundació Barberà Promoció.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia