L’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins visita l’empresa Novartis de Barberà del Vallès

El passat divendres 31 de maig, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, va fer una visita a l’empresa Novartis a Barberà del Vallès. Novartis és una empresa multinacional que es dedica a la indústria farmacèutica i biotecnologia. La planta de Barberà del Vallès és líder de producció i exportació d’especialitats farmacèutiques sòlides orals i és la major planta de formes sòlides d’Espanya en volum.

La visita és va dividir en dues parts. A la primera, l’alumnat va ser rebut a una sala per representants de l’empresa Novartis que els hi van explicar el funcionament de l’empresa. En aquesta part, també hi havia presents representants de l’empresa ISS Facility Services, els quals van explicar com realitzen el manteniment de les zones verdes d’aquestes instal·lacions. A més, també es va explicar a l’alumnat la importància de les competències individuals a l’hora de cercar feina i superar un procés de selecció.

A la segona part, l’alumnat va poder fer una visita guiada a les instal·lacions de l’empresa on van poder veure els diferents processos de producció.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2019-2020.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona

Categories: 

Comparteix aquesta notícia