L’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins fa una visita al CosmoCaixa per veure l’exposició “La flora mediterrània al teu abast”

El passat dilluns 10 de desembre, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, va fer una visita al CosmoCaixa per veure l’exposició “La flora mediterrània al teu abast”. L’objectiu d’aquesta sortida va ser prendre consciència dels avantatges d’un jardí vertical i apreciar com les plantes contribueixen al benestar de les persones. D’aquesta manera es dona resposta als continguts de la formació professional del curs relacionada amb el món de la jardineria.

A més, l’alumnat també va poder visitar el museu i experimentar amb els diferents jocs didàctics que hi ha presents i també va visitar el bosc inundat.  

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2019-2020.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia