L’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció decora les balconades de l’Ajuntament per Carnaval

 

Seguint al ja tradicional guarniment de les balconades de l’Ajuntament pel Nadal, ara l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins també ha realitzat la decoració de Carnaval, per segon any consecutiu, de les balconades de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.  

El passat 10 de febrer, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins va fer el muntatge de la decoració de les balconades de l’Ajuntament amb guarniments per celebrar l’arribada de Carnestoltes.

Desprès de l’èxit i bon reconeixement de la ja tradicional decoració nadalenca que l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins instal·la cada any a les balconades de l’Ajuntament, aquest és el segon any en què l’Ajuntament deposita confiança en l’alumnat del PFI per també portar a terme la decoració de les balconades per Carnaval.

Aquest projecte, que porta el nom “Guarnim l’Ajuntament per Carnestoltes”, es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat millora els seus aprenentatges referents a coneixements i continguts de jardineria i restauració a més de desenvolupar les seves capacitats, destreses i actituds i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb el municipi.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament de Barberà del Vallès consolida la mostra de confiança depositada en l’alumnat jove de la Fundació Barberà Promoció i aposta per una metodologia educativa que genera un impacte positiu en l’aprenentatge de les persones.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2021-2022.

 

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives, i per la UTE formada per Fundació Intermèdia i Fundació Main i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Noves Oportunitats.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia