L’alumnat del PFI -Auxiliar vivers i jardins i l’alumnat de 1er d’ESO del INS Bitàcola participen en una tertúlia a Ràdio Barberà en relació al projecte “Creixem entre plantes”

El passat dijous 23 de gener, els alumnes del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, en Pol Ortiz i l’Adrián Perarnau, juntament amb els i les alumnes de 1er d’ESO de INS Bitàcola, l’Oliver Cano, l’Enya Romero i el Marc Boldo, van anar a Ràdio Barberà per ser entrevistats sobre el projecte “Creixem entre plantes” que aquest curs s’engega per quart any consecutiu. Aquest alumnat, també va estar acompanyat pels seus respectius tutors, l’Héctor Pérez i en Xavier Molina.

En el projecte “Creixem entre plantes” l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció interactua, ajuda i ensenya als infants de les llars d’infants municipals de El Bosquet i La Baldufa com creixen les plantes, com es cuiden i quines característiques peculiars tenen. Paral·lelament, l’alumnat de l’Institut Bitàcola observa, participa i recull les accions que es desenvolupen al projecte amb la finalitat d’informar a la ciutadania del municipi mitjançant notícies i exposició divulgativa a la finalització del projecte.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual els nens i nenes més petits, juntament amb el jovent del curs, milloren els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2020-2021.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Barberà Promoció i la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives.

Comparteix aquesta notícia