L’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins iniciarà el projecte “Creixem entre plantes”

El proper 15/01/19, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins iniciarà el projecte Creixem entre plantes amb la participació de les Llars d’Infants Municipal El Bosquet i La Baldufa i l’Institut Bitàcola.

Aquest és el quart curs que es porta a terme aquest projecte en el que s’estableix una relació tridireccional d’aprenentatge entre l’alumnat del PFI, els infants de les llars d’infants de El Bosquet i La Baldufa i l’alumnat de 1er d’ESO de l’INS Bitàcola. Aquest projecte finalitzarà al juny de 2020.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat de Barberà Promoció millora els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives, i la Fundació Barberà Promoció.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia