L’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció decora les balconades de l’Ajuntament pel Nadal

Aquest ha estat el cinquè Nadal consecutiu en que l’alumnat del Programa de Formació i Inserció - PFI Auxiliar de vivers i jardins ha estat l’encarregat de realitzar el guarniment de les balconades de l’Ajuntament.

El passat 29 de novembre, l’alumnat del Programa de Formació i Inserció – PFI Auxiliar de vivers i jardins, que es realitza a la Fundació Barberà Promoció, van fer la decoració de les balconades de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb motius nadalencs.

Un cop van finalitzar la decoració, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, va fer un reconeixement a l’alumnat per la feina feta, destacant el valor que té la seva formació, així com la importància que és pel seu futur que es preparin i es formin en una ocupació. Tot seguit, els va agrair i felicitar per la seva col·laboració.

Aquest projecte, que porta el nom “Guarnim l’Ajuntament”, es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat millora els seus aprenentatges referents a coneixements i continguts de jardineria a més de desenvolupar les seves capacitats, destreses i actituds i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb el municipi.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament de Barberà del Vallès consolida la mostra de confiança depositada en l’alumnat de PFI i aposta per una metodologia educativa que està comprovat que genera un impacte positiu en l’aprenentatge del jovent.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia