L’alumnat del curs Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes inicia un projecte al Institut La Romànica

L’alumnat del curs Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes ha iniciat el projecte “Cultiva’t”. Aquest projecte es realitza conjuntament amb l’Institut La Romànica i Barberà Inserta i consisteix en la reactivació de l’hort de l’institut, donant suport en el disseny, condicionament i manteniment. Aquest projecte consta de 2 fases. La primera, en la qual hi va participar l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins, es va realitzar del gener a l’abril d’enguany. La segona fase, que la realitzarà l’alumnat del curs Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, s’ha iniciat al maig i finalitzarà al juliol.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat de Barberà Promoció millora els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

Aquesta formació està finançada per la UTE formada per Fundació Intermèdia i Fundació Main i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Noves Oportunitats.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia