L’alumnat de 1er de l’Escola Martí i Pol visiten l’Hort i l’Hivernacle de plantes de la Torre d’En Gorgs, a partir de la visita guiada que els ofereixen les persones participants al Taller d’Horta de l’Escola CEP

 

 

L’alumnat de 1er de l’Escola Miquel Martí i Pol visita l’hort de la Torre d’En Gorgs i l’hivernacle de  plantes.

A la visita, va participar l’alumnat de les 2 línies de 1er, uns 50 alumnes i en petits grups van fer la visita a cada espai.

Aquesta visita s’emmarca dins l’acció d’APS - Aprenentatge Servei,  que les persones  participants al Taller d’Horta de l’Escola CEP, de la Fundació Barberà Promoció, estan realitzant a l’Escola Miquel Martí i Pol.

En ella, les persones participants al Taller d’Horta, van rebre a l’alumnat de l’Escola Martí i Pol per tal que veiessin l’hort que cultiven i l’hivernacle (on hi ha el planter que han estat preparant per la plantació de la nova temporada).

També,  en la visita,  es va lliurar a l’alumnat un Fulletó explicatiu,  amb la història de la Torre d’En Gorgs i la cançó, inspirada amb la Torre, que va fer l’alumnat i el seu docent Oriol Tramvia, en un Taller musical que es va realitzar l’any 2018 a l’Escola CEP.

Al llarg d’aquest trimestre, les persones participants al Taller d’Arts i Oficis- Restauració, de l’Escola CEP, realitzaran un projecte d’APS a partir del qual construiran mobiliari pel pati i hort de l’Escola Miquel Martí i Pol.

Les persones participants en cadascun d’aquests tallers de l’Escola CEP,  van anar a visitar l’Escola Martí i Pol, per tal de planificar, junt amb al dinamitzador dels tallers, la tasca a fer.

Amb aquest projecte d’APS,  també es potencia l’intercanvi intergeneracional i el creixement de les persones que hi participen tot fent comunitat i xarxa social.

El projecte Espais-Taller inclou els tallers de l’Escola CEP que tenen l’objectiu d’activar a les persones que hi participen per la millora de la seva ocupabilitat. És un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona a traves del recurs Projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local, de la convocatòria Catàleg 2021-2023: Xarxa de Governs Locals 2022.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia