L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, felicita a l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins per la seva graduació en el curs 17-18

L’acte de cloenda del curs 17-18 del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, la Regidora d'Ocupació, Sandra Ramos, d’una representant de la Diputació de Barcelona, Mireia Martínez, i també amb la dels familiars de l’alumnat. També van voler estar presents representants de les empreses on l’alumnat ha realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar els i les joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En aquest acte es van lliurar els diplomes a l’alumnat juntament amb un àlbum de fotos que recollia totes les accions que han realitzat al llarg del curs i, seguidament, es van entregar diplomes a les 8 empreses que enguany s’han acollit a l’estada de pràctiques per reconèixer i agrair la seva tasca formativa.  Les empreses són un pilar fonamental per complementar la formació professional de l’alumnat. 

Per això, des de la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, volem agrair la col·laboració de les següents empreses: Brigada parc i jardins de l’Ajuntament de Badia del Vallès i Barberà del Vallès, CIPO – Cooperativa Industrial de Promoció Obrera SCCL, Floristeria Anines, Fundació Tallers de Catalunya, Jardinet SCCL, Talher SA, Tres Jardiners Centre de Jardineria SL . 

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019. El PFI està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; i cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia