L'alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, visita l’alumnat del taller ADIM a Barberà Promoció

Ahir 2 de juny, l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, va visitar l’alumnat d’un dels tallers organitzats per l’Escola CEP a les instal·lacions de Barberà Promoció.

El motiu de la visita va ser presenciar l’obra col·lectiva que està realitzant el grup del taller ADIM (Activa’t amb el Dibuix i la Música), on cada dimarts del passat mes de maig, s’ha reunit presencialment per posar en marxa diversos projectes que el grup proposa amb l'acompanyament de l’artista i formador Rafa Castañer.

El taller ADIM utilitza la música i el dibuix com a eines per comunicar, alliberar pors, tensions, i agafar seguretat en la comunicació. Un taller de creació on deixar anar els sentits i treballar la gestió emocional. Una eina per millorar l’ocupabilitat i passar una bona estona.

Mireu quina feina més espectacular està realitzant el grup:

 

 

 

 

Fotos de l'alumnat ADIM en 'acció' i durant la visita de l'alcalde Xavier Garcés

L’Escola CEP és un espai d’aprenentatge col·lectiu i participació, on el creixement personal i el sentiment de pertinença a la comunitat són objectius fonamentals. On s’acompanya a la persona en el procés d’inserció sociolaboral, des d’una perspectiva integral, amb l’objectiu de potenciar la millora de l’ocupabilitat i activació en la recerca de feina.

Si desitgeu més informació o voleu participar en algun dels tallers, podeu escriure a orientacio@barberapromocio.cat o trucar al 93 719 28 27 extensió 712.

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia