L’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, felicita a l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins per la seva graduació en el curs 18-19

L’acte de cloenda del curs 18-19 del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins va comptar amb la presència de l’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, del Regidor Daniel González, i d’una representant de la Fundació Intermèdia, Carolina Mayor, i també amb la de les famílies de l’alumnat. També van voler estar presents representants de les empreses on l’alumnat ha realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar els i les joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En aquest acte es van lliurar els diplomes a l’alumnat juntament amb un àlbum de fotos que recollia totes les accions que han realitzat al llarg del curs i, seguidament, es van entregar diplomes a les 8 empreses que enguany s’han acollit a l’estada de pràctiques per reconèixer i agrair la seva tasca formativa.  Les empreses són un pilar fonamental per complementar la formació professional de l’alumnat.

Per això, des de la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, volem agrair la col·laboració de les següents empreses: Barberà Inserta, Brigada parc i jardins de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Floristeria Anines, Floristeria Casamitjana, Floristeria i Flors Plantes Ara, Funeflor, Jardinet SCCL, i Talher SA.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2019-2020.

 

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

La formació CP2 Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes està finançada per la UTE formada per Fundació Intermèdia i Fundació Main i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Noves Oportunitats.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia