L’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, felicita a l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins per la seva graduació en el curs 19-20

 

El passat 16 de juliol va tenir lloc a la Torre d’En Gorgs l’acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció – PFI d’Auxiliar de vivers i jardins

    

   

 

L’acte de cloenda del curs 19-20 del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins va comptar amb la presència de l’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés i de les famílies de l’alumnat. Tots ells van voler acompanyar els i les joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En aquest acte, que es va realitzar seguint les indicacions de seguretat i higiene establertes com a mesura preventiva del COVID19, es van lliurar els diplomes a l’alumnat juntament amb un àlbum de fotos que recollia totes les accions que han realitzat al llarg del curs.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2019-2020.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

 

Comparteix aquesta notícia