L'Ajuntament rep la concessió d'ajuts econòmics de la Diputació de Barcelona per al finançament de programes de transicions educatives

La Diputació de Barcelona concedeix a l'Ajuntament de Barberà del Vallès el recurs econòmic "Noves oportunitats educatives: finançament de programes de transicions educatives".  Amb aquest recurs, i des de la Fundació Barberà Promoció, s'oferirà el PFI Auxiliar de vivers i jardins pel curs 22-23 i el Curs d'accés pel curs 22-23. 

El PFI Auxiliar de vivers i jardins és una formació destinada a joves del municipi i rodalia i és una mostra més del compromís que l’Ajuntament té amb i cap als i les joves barberenques, vetllant per ajudar-los a definir el seu projecte personal i professional. Aquesta formació té un cost total de 61.024,23€ i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, que aporta 25.534,17€. 

El Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà té un caràcter obert i flexible on l’alumnat disposa de l’ajuda i el suport d’un equip docent que s’adapta al seu propi ritme d’aprenentatge, donant resposta a les necessitats que li vagin sorgint al llarg del seu procés formatiu i maduratiu. El curs té per objectiu poder donar un suport educatiu perquè l’alumnat pugui assolir el graduat o bé pugui superar la prova d’accés a grau mitjà a la prova que té lloc al maig. El curs d’accés té un cost de 17.849,56€ i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, que aporta 12.767,09€. 

En el darrer trimestre de 2022 es van dur a terme les presentacions de les accions formatives a l'alumnat i les seves famílies, en unes sessions en les quals van participar l'alcalde Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, el primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Educació, Daniel González Cabrera, i la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Mònica Sempere Creus.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia