L’ajuntament de Barberà del Vallès posa en marxa la plataforma de formació gratuïta LocalTec per a empresaris, entitats, comerços i ciutadania

 

El Servei Local d’ocupació, de l’Ajuntament de Barberà del Vallès  ha posat en funcionament la plataforma digital LocalTec, un espai de formació en tecnologia adreçada a les empreses, entitats, comerços i ciutadania de Barberà del Vallès. El nou servei consisteix en un recull de vídeo-cursos als quals es pot accedir a través de la web municipal,o de la web de la Fundació Barberà Promoció  adreçats a fer més competitius negocis i entitat.

Com cercar feina a través de Linkedin, com millorar la qualitat de vida de les persones grans a través del mòbil ,com obtenir una web barata i funcional, com incrementar les vendes comercialitzant productes per internet o com atreure clients a través de Facebook, són algunes de les respostes que empresaris, professionals i ciutadania poden trobar en aquest nou espai de formació virtual.

L'objectiu és afavorir la competitivitat de les empreses locals, així com ajudar les entitats a ser més eficients i donar més recursos formatius tecnològics a la ciutadana totalment gratuïts.

Per accedir-hi, només cal donar-se d'alta a LocalTec a través d'aquesta adreça i visionar les formacions que interessin.

Visita la plataforma de formació al web: www.barberadelvalles.espailocaltec.com

Comparteix aquesta notícia