L’Ajuntament de Barberà Del Vallès forma sobre “Protocol d’assetjament sexual i per raó de sexe a la feina" al personal de la Fundació Barberà Promoció

  • El taller, impartit per Consultoria MIT, és una formació teòric-pràctica que té com a objectiu ajudar a detectar i prevenir possibles casos d’assetjament a l’entorn laboral.

“Els estudis demostren que un 30% de dones viuran un assetjament al llarg de la seva vida professional. Més del 90% dels casos no es denuncien.”

Així va començar la formació que van rebre els i les treballadores de l’entitat municipal de Barberà Promoció organitzada per l’ajuntament. Unes xifres que posen de manifest el principal problema que suposa detectar, assumir, verbalitzar i demostrar qualsevol classe d’assetjament que es pugui produir a la feina o fora d’ella.

Als 40 treballadors/es que han participat en alguna de les dues edicions de la formació impartida per Consultoria MIT, se’ls ha dotat d’eines, han trencat mites i han conegut i treballat de primera mà el protocol sobre assetjament laboral existent a l’empresa.

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia