L’Ajuntament de Barberà del Vallès encetarà properament un concurs de projectes empresarials que promoguin el benestar de les persones i la societat

CONCURS D’INICIATIVES INNOVADORES EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA BARBERÀ DEL VALLÈS 2019 

Ets una persona creativa, amb un esperit emprenedor i amb ganes de contribuir a crear una societat millor? Tens una idea de negoci que podria ajudar a millorar la vida de les persones? Si estàs empadronat a Barberà del Vallès i tens un projecte d’empresa amb aquesta visió, a la Fundació Barberà Promoció t’animem a que ens el facis arribar i a que participis al Concurs d’Iniciatives Innovadores en Economia Social i Solidària Barberà del Vallès 2019. Obrirem la recepció dels projectes properament; te n’anirem informant a través d’aquest web; i al web, al Facebook i al Twitter de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Hi podran participar persones residents a Barberà que tinguin una idea de negoci amb aquesta visió o empreses socials ja constituïdes des de fa menys de 3 anys.

Valorarem especialment que el teu projecte tingui com a objectiu contractar aquelles persones que tenen dificultats per trobar feina; millorar la qualitat de vida de col·lectius que necessitin una protecció especial; la participació de la ciutadania al desenvolupament del territori; la cura del medi ambient; i la pràctica d’accions que advoquin per la sostenibilitat.

Si vols saber més sobre l’economia social i solidària, fes una ullada al web de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia