L’AJUNTAMENT DE BARBERÀ DEL VALLÈS COL·LABORA AMB L’EMPRESA MARELLI ESPAÑA SA EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ PER COBRIR DIFERENTS LLOCS DE TREBALL.

L’empresa Marelli España SA, ubicada al municipi de Barberà del Vallès, ha iniciat un procès de selecció de personal per a cobrir diverses places de dos perfils professionals. Les inscripcions a les dues ofertes, relacionades amb el sector de l’automoció, seran gestionades per la Fundació Barberà Promoció, qui ajudarà activament a l’empresa en el reclutament de talent.

El procés de selecció constarà d’una sessió grupal informativa i una entrevista personal. La contractació inclou una formació inicial on s'obtindrà una certificació emesa per Marelli España SA.

Els requisits i la descripció exacte dels llocs de treball es poden veure aquí:

Aquesta col·laboració és una excel·lent oportunitat per la ciutadania del municipi en recerca activa de feina, que poden aconseguir una de les esmentades places en aquesta emblemàtica empresa del Vallès.

La inscripció a les dues ofertes s’ha de fer a través de la Borsa de Treball de la Fundació Barberà Promoció, a l’apartat de l'Actualitza't. Si no estàs registrat, pots clicar  AQUÍ

Si desitgeu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres al 662 314 251 o al correu: borsatreball@barberapromocio.cat

Categories: 

Comparteix aquesta notícia