La UAB i la Diputació de Barcelona ofereixen una nova oferta formativa de professionalització: "Pregrau Dual en Especialista en Sistemes d’informació a les administracions locals"

Aquest Pregrau Dual s’especialitza en l’entorn de les TIC i capacita a l’alumnat a dominar bases de dades, xarxes i sistemes, i conèixer aplicacions web i ofimàtiques. Aquest és un camp d’especialització molt actual i amb oportunitats laborals.

La durada del curs és d’un any i permet accedir a la univer­sitat i obtenir un títol universitari. Aquesta formació és ideal si no es té clar quin grau fer, però es vol ser alumne de l’Escola d’Enginyeria de la UAB i potser prosseguir estudis universitaris en un futur.

Al ser una modalitat d’estudi dual es combina amb una formació teòrica (setembre-gener) a l’Escola d’Enginyeria de la UAB i formació pràctica (gener-juliol) a departaments d’informàtica d’ajuntaments del Barcelonès.

Un dels avantatges, es que es disposa d’un ajut a l’estudi de 1.700 € per alumne i els requisits d’admissió son acreditar títol de tècnic superior de formació professional (CFGS) de família informàtica o batxillerat tecnològic (amb PAU superada).

Si compleixes els requisits d’accés i t’interessa cursar el Pregrau Dual d’Especialista en sistemes d’informació a les administracions locals, pots sol·licitar l’admissió omplint un formulari web disponible al web www.uab.cat/pregraus-duals, adjuntant la documentació necessària.

Des de la Fundació Barberà Promoció, podem ajudar a realitzar el procés d’inscripció contactant amb Laura Querol.

laura.querol@barberapromocio.cat

Telf: 93 719 28 37 ext. 724

Fundació Barberà Promoció

C/Torre d’en Gorgs, 40

08210 Barberà del Vallès (Barcelona)

Categories: 

Comparteix aquesta notícia