La nostre plataforma de formació On-Line Cumpleix un mes

 

La Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès va endegar ara fa un mes una iniciativa de formació on line amb 30 cursos  basats en la gestió empresarial i tecnològica totalment gratuïta.

Gràcies a l’Espai LocalTec i a la seva experiència en el sector de la formació tots els usuaris que així ho vulguin es poden registrar de forma senzilla, gratuïta i realitzar qualsevol dels cursos que s’ofereix des de la plataforma.

En aquest sentit, podeu trobar tota la informació a la següent adreça:

https://www.barberadelvalles.espailocaltec.com/que-es

A l’Espai LocalTec podeu trobar formacions que consisteixen en un recull de vídeo-cursos adreçats a persones emprenedores, treballadores autònomes i empreses. Tot i així, qualsevol persona ciutadana de Barberà del Vallès pot ser usuària.

Amb el lema #quedatacasa però segueix formant-te  pots millorar les teves competències de base tecnològica com ja han fet els més de 80 usuaris inscrits en aquest primer mes; us animem a inscriure-us i a fer una de les 30 propostes que la web ens ofereix tals com:

  • Disseny d’elements gràfics per a Emprenedors, Empreses i Associacions
  • Cerca feina a través de Linkedin
  • Atreu clients al teu negoci amb Facebook ADS
  • Eines gratuïtes per a realitzar estudis de mercat LOW-COST

A més,  al finalitzar qualsevol de les formacions rebreu un Certificat d’Aprofitament de forma telemàtica emès per la Fundació Barberà Promoció.

Des de la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès seguim treballant per oferir el millor dels serveis a la ciutadania del municipi, així que us animem a registrar-vos a la plataforma de l’Espai Localtec; Us hi esperem.

 

Una de les propostes formatives: Disseny d’elements gràfics (Espai LocalTec)

Comparteix aquesta notícia