La Fundació Nous Cims beca a 3 alumnes de Barberà del Vallès que cursaran cicles formatius al curs 21-22

La Fundació Nous Cims. mitjançant el programa Zing (www.zingprogramme.com) ha atorgat una beca d’ajut econòmic pels estudis a 3 alumnes dels instituts de Barberà del Vallès.

Seguir amb els estudis reglats després de finalitzar l’ESO i el Batxillerat pot estar premiat; per quart any consecutiu, la Fundació Nous Cims i Barberà Promoció signen un conveni de col·laboració per atorgar beques econòmiques i facilitar així la continuïtat dels estudis. D’aquesta manera, les matrícules i els costos associats de les noves formacions que el jovent emprèn quedaran coberts i el talent seguirà el seu camí.

Amb aquest acte, es pretén premiar i motivar als i a les joves a seguir cultivant el seu futur professional, i ajudar-los en la mesura del possible, a fer front a les principals despeses que els nous estudis els generin; a més, aquesta beca pot evitar que es produeixi un abandonament escolar prematur que a la província de Barcelona es situa al voltant del 17,4%, ja que des de Barberà Promoció es farà un acompanyament a aquests 3 joves al llarg dels seus estudis.

Aquest any, els 3 alumnes becats provenen dels instituts de Barberà del Vallès i han decidit seguir el seu itinerari professional cap a cicles formatius de grau mitjà i superior, i des de Barberà Promoció, volem aprofitar l’ocasió per desitjar-los un molt bon inici de curs.

 

 

Dues dels tres beneficiats per la Fundació Nous Cims recollint la beca i l'agenda d ela Fundació

Nous Cims és una fundació que innova en reptes socials no coberts a partir de la creació de projectes propis i l'acompanyament estratègic a entitats socials, institucions i persones.

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia