La Fundació Nous Cims atorga una beca “ZING” a 5 exalumnes del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins

Aquest és el tercer curs que la Fundació Barberà Promoció i la Fundació Nous Cims signen un conveni de col·laboració per atorgar beques a joves que segueixen els seus estudis reglats desprès de finalitzar el PFI

La Fundació Nous Cims ha atorgat una beca d’ajut econòmic als estudis a 5 exalumnes del PFI Auxiliar de vivers i jardins del curs 2019-2020. Tots aquests jove han iniciat un Cicle formatiu de grau mitjà en el curs 20-21 i amb aquesta beca tindran finançat el cost de la matrícula, material i costos associats als estudis del cicle.

A més, el passat 19 de novembre els joves becats van assistir a una trobada virtual en la que van participar joves de tota Catalunya i Espanya becats per Nous Cims junt amb els educadors i educadores que els hi donen suport i acompanyament. L’objectiu d’aquesta jornada anomenada #ZINGDAY, va ser celebrar un acte especial per premiar els mèrits i impulsar la motivació dels joves que han estat reconeguts amb la beca ZING de Nous Cims.   

Nous Cims és una fundació que innova en reptes socials no coberts a partir de la creació de projectes propis i l'acompanyament estratègic a entitats socials, institucions i persones. 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia