LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ PARTICIPA DE NOU A LA FIRA SBD PRO FORMACIÓ I TREBALL 2023

 

La setena edició de la Fira  SBD PRO Formació i Treball 2023 obre les inscripcions el 21 de febrer per aquelles persones interessades en conèixer  tota l’oferta de Formació Professional del territori.  Enguany estarà organitzada per sectors, xerrades, espais amb demostracions d’oficis i amb servei d’assessorament formatiu personalitzat. I en aquesta edició també es podran conèixer les empreses, els sectors emergents, nous perfils professionals, amb servei d’assessorament professional personalitzat,  participar en processos de selecció i trobar ofertes de treball. Està previst que un total de 31 centres educatius i 30 empreses i entitats exposin la seva oferta formativa i de treball.

Aquest esdeveniment respon a l’evolució de les passades fires de la FP i la Fira d’Ocupació Sabadell i les unifica en un únic esdeveniment. És una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la col·laboració dels municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes del Vallès Occidental i Oriental.

La Fundació Barberà Promoció col·labora com és habitual amb un estand on podràs rebre tota la informació dels serveis que oferim i també participar en les ACTIVITATS D’ITINERARI:

  • Cultiva’t: on podràs trasplantar un planter i emportar-te’l a casa amb indicacions per ajudar a crèixer la planta.
  • Realitat virtual per millorar l’FP: per conèixer com les tecnologies immersives promocionen la FP a través d'un aprenentatge experiencial en 1a persona i alhora conèixer els riscos laborals de treballar a la indústria.
  • Posa a prova el teu domini tecnològic: per apropar-te a l’ACTIC, acreditació estandaritzada del teu nivell en competències TIC, posar a prova, conèixer el teu nivell i informar-te de com millorar-lo i acreditar-lo.

Barberà Promoció també contribuirà amb la DEMOSTRACIÓ D’OCUPACIONS amb l’ajuda de l’alumnat i l’equip docent que actualment estan formant-se a la nostra entitat, més concretament:

  • Manteniment i jardineria: farem una demostració de neteja del terra amb bufadora, a càrrec del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins
  • Atenció Sociosanitària: reproduirem breument les  feines més habituals del dia a dia, a càrrec del Certificat de Professionalitat d’  Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials (515h.). Encara tenim places disponibles, si et vols preinscriure al curs pots fer-lo clicant aquí.

La Fira tindrà lloc del 02 al 04 de març  a les instal.lacions de Fira Sabadell , i l’entrada és gratuïta.

L’horari de la fira serà dijous 2 de març, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, divendres 3 de març, de 9 a 14 h i dissabte 4 de març, de 10.00 a 14.00 h.

Pots visitar la plataforma de la fira on podras revisar les xerrades informatives per sector que es realitzaran, així com les activitats d’itineri, i registrar-te i posteriormente inscriure’t a allò que et sigui d’interés:

https://connectafp.cat/ca

Si necessites ajuda per inscriure’t posat en contacte amb nosaltres!

Ens veiem a la Fira !

Categories: 

Comparteix aquesta notícia